نویسنده در این مقاله در پی تجزیه و تحلیل و نقد و بررسی رابطة اقتصاد مقاومتی با ارزشها و هنجارهای اقتصادی ـ اجتماعی (با رویکرد آسیبشناسانه به نگاه ارزشی و هنجاری به مصرفگرایی) است؛ زیرا مسلم است نظام اسلامی برای تداوم حیات اقتصادی خود همراه با استقلال و عزت اجتماعی، لازم است در گام اول، نیازهای اساسی و حیاتی جامعة خود را با استفاده از منابع و عوامل تولید، با بهترین و اثربخشترین شیوه و پرهیز از اتلاف و تضییع منابع تأمین کند. هر چه منابع و عوامل تولید در جهت رسیدن به رشد و توسعة اقتصادی بهتر استفاده شود و کمتر معطل و راکد بماند یا اتلاف و تضییع شود، حرکت در جهت اقتصاد مقاومتی شتاب بیشتری خواهد گرفت. بیتردید این امر مهم زمانی میسر است که بستر اجتماعی آن نیز فراهم باشد. آنچه که این بستر را آماده میسازد ارزشها و هنجارهای مناسب با این تحول عظیم در زمینة اقتصادی است. بنابراین، فرض ما در این مقاله بر این است که رابطة تنگاتنگی بین ارزشها و هنجارهای اقتصادی ـ اجتماعی با اقتصاد مقاومتی وجود دارد که بدون وجود این ارزشها و هنجارها دستیابی به اقتصاد مقاومتی با چالشی جدی روبرو است.
اصغری, محمود . (1395). اقتصاد مقاومتی و رابطة آن با ارزشها و هنجارهای اقتصادی ـ اجتماعی (با رویکردآسیبشناسانه به نگاه ارزشی و هنجاری به مصرفگرایی). پژوهش های اجتماعی اسلامی, 22(108), 3-30.
MLA
اصغری, محمود . "اقتصاد مقاومتی و رابطة آن با ارزشها و هنجارهای اقتصادی ـ اجتماعی (با رویکردآسیبشناسانه به نگاه ارزشی و هنجاری به مصرفگرایی)", پژوهش های اجتماعی اسلامی, 22, 108, 1395, 3-30.
HARVARD
اصغری, محمود. (1395). 'اقتصاد مقاومتی و رابطة آن با ارزشها و هنجارهای اقتصادی ـ اجتماعی (با رویکردآسیبشناسانه به نگاه ارزشی و هنجاری به مصرفگرایی)', پژوهش های اجتماعی اسلامی, 22(108), pp. 3-30.
CHICAGO
محمود اصغری, "اقتصاد مقاومتی و رابطة آن با ارزشها و هنجارهای اقتصادی ـ اجتماعی (با رویکردآسیبشناسانه به نگاه ارزشی و هنجاری به مصرفگرایی)," پژوهش های اجتماعی اسلامی, 22 108 (1395): 3-30,
VANCOUVER
اصغری, محمود. اقتصاد مقاومتی و رابطة آن با ارزشها و هنجارهای اقتصادی ـ اجتماعی (با رویکردآسیبشناسانه به نگاه ارزشی و هنجاری به مصرفگرایی). پژوهش های اجتماعی اسلامی, 1395; 22(108): 3-30.