3
دانشجوی دکتری رشته الهیات گرایش فلسفه دین دانشگاه پیام نور واحد تهران
چکیده
یکی از مفاهیم واصطلاحاتی که در عصر حاضر موردتوجه و تمرکز صاحب نظران ومتخصصان امر، قرار گرفته است مفهوم رفاه اجتماعی استکه در قرآن کریم و احادیث معصومین یکی از شاخصهای بارز جامعۀ اسلامی، تامین رفاه اجتماعی مردمان جامعه به شمار میآید، بنابراین در حکومت اسلامی که هدف اصلی آن نیل جامعه و آحاد مردم به تعالی و کمال است، تأمین رفاه و آسایش در اولویت قرار میگیرد؛ زیرا با تأمین رفاه و آسایش مسیر تعالی انسانها هموار خواهد شد. این پژوهش در پی آن استکه با واکاوی رفاه اجتماعی در ثقلین و همچنین با نگاهی ژرف اندیشانه بارزترین موانع سیاسی تأمین رفاه اجتماعی را تبیین نماید، طبیعی استکه شناخت این موانع، گام مؤثر و ارزشمندی در راستای تحقق ایدۀ فرخندۀ پیدایش رفاه اجتماعی مطلوب از منظر اسلامی باشد، در این پژوهش از روش کتابخانهای و توصیفی استفاده شده است
مروتی, سهراب, تقی نیا, الهام, & حسینی, سادات. (1398). واکاوی بازدارندگیهای سیاسی تأمین رفاه اجتماعی در قرآن و حدیث. پژوهش های اجتماعی اسلامی, 25(120), 29-48.
MLA
سهراب مروتی; الهام تقی نیا; سادات حسینی. "واکاوی بازدارندگیهای سیاسی تأمین رفاه اجتماعی در قرآن و حدیث". پژوهش های اجتماعی اسلامی, 25, 120, 1398, 29-48.
HARVARD
مروتی, سهراب, تقی نیا, الهام, حسینی, سادات. (1398). 'واکاوی بازدارندگیهای سیاسی تأمین رفاه اجتماعی در قرآن و حدیث', پژوهش های اجتماعی اسلامی, 25(120), pp. 29-48.
VANCOUVER
مروتی, سهراب, تقی نیا, الهام, حسینی, سادات. واکاوی بازدارندگیهای سیاسی تأمین رفاه اجتماعی در قرآن و حدیث. پژوهش های اجتماعی اسلامی, 1398; 25(120): 29-48.