1
دانشجوی کارشناسیارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه شهید بهشتی
2
استادیار گروه روانشناسی، دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
ارتباطات اجتماعی به مفهومی که مورد نظر این مقاله است، به طور عمده به ارتباطات انسانی، همچون ارتباط خانوادگی، دوستانه و اجتماعی اطلاق میشود که به رغم ظاهر ساده و ابتدایی خود میتواند کارکردهای پیچیده و متنوعی داشته باشد. در این پژوهش این سؤال مطرح استکه، آیا روابط اجتماعی میتواند بر شادی تاثیر بگذارد؟ و با وجود اینکه ارتباطات اجتماعی به دلیل گستردهتر و پیچیدهتر شدن جوامع انسانی کارکرد گذشتۀ خود را از دست دادهاند؛ آیا هنوز هم از اعتبار خاصی برخوردارند؟ آیا میتوان با استفاده از آموزههای اسلامی رابطۀ روابط اجتماعی و شادی را تبیین نمود؟ ارتباطات اجتماعی در صورتی که در فضای مناسب و همراه با آگاهی شکل بگیرند، میتوانند منجر به بهزیستی روانشناختی و افزایش شادکامی انسان گردند. لذا بررسی این نوع ارتباطات اجتماعی و زمینههای مؤثری که میتواند منجر به شادمانی گردد، از اهمیت برخوردار است. این شناخت میتواند کاربردهای متعددی برای پژوهشگران و اندیشمندان ایجاد کند.
اله قلی ئی, محمدعلی, & عسکری, آزاده. (1398). بررسی اثر روابط اجتماعی بر شادمانی مبتنی بر روانشناسی مثبت و آموزههای اسلامی. پژوهش های اجتماعی اسلامی, 25(119), 59-86.
MLA
محمدعلی اله قلی ئی; آزاده عسکری. "بررسی اثر روابط اجتماعی بر شادمانی مبتنی بر روانشناسی مثبت و آموزههای اسلامی". پژوهش های اجتماعی اسلامی, 25, 119, 1398, 59-86.
HARVARD
اله قلی ئی, محمدعلی, عسکری, آزاده. (1398). 'بررسی اثر روابط اجتماعی بر شادمانی مبتنی بر روانشناسی مثبت و آموزههای اسلامی', پژوهش های اجتماعی اسلامی, 25(119), pp. 59-86.
VANCOUVER
اله قلی ئی, محمدعلی, عسکری, آزاده. بررسی اثر روابط اجتماعی بر شادمانی مبتنی بر روانشناسی مثبت و آموزههای اسلامی. پژوهش های اجتماعی اسلامی, 1398; 25(119): 59-86.